آب مقطرگیری 4

دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی

دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی
( قیمت آب مقطرگیری آزمایشگاهی )

دستگاه تقطیر آب تجهیزات ویژه ای است که برای تولید آب بدون آلودگی با تبدیل آب به بخار و سپس تبدیل

به حالت مایع طراحی شده است. ناخالصی ها از جمله میکروب ها، فلزات سنگین و آرسنیک در طی تبخیر حذف می شوند زیرا نمی توانند به بخار تبدیل

شوند.هنگامی که آب از حالت مایع به گاز تبدیل می شود، این ناخالصی ها در محفظه جوش باقی می مانند. کندانسور آب

شده را خنک می کند و آن را به آب خالص و بدون مواد معدنی تبدیل می کند. این آب مقطر در محیط های مختلفی از جمله

تخمیر، صنعت پزشکی، کلینیک ها و آزمایشگاه های شیمی آلی استفاده می شود. اتوکلاوها، باتری ها و دیگر انواع

تجهیزات نیز از آن استفاده می کنند.

قیمت آب مقطرگیری آزمایشگاهی با توجه به ساختار اعم از اینکه کندانسور شیشه ای یا استیل باشد و کیفیت قطعات

و یکبار تقطیرو دوبار تقطیر بودن و حجم خروجی آب متفاوت می باشد .


تفاوت سیستم های تقطیری و فیلتراسیون R.O

تفاوت های قابل توجهی در آلاینده های حذف شده از آب مقطر وجود دارد،یک سیستم تقطیر آب می‌تواند مولکول‌های آلی

غیرفرار، اکثر مواد معدنی و انواع مواد شیمیایی را علاوه بر یون‌های باردار را فیلتر کند. بیش از 95 درصد از موادمعدنی،

از جمله نمک، سولفات، نیترات و آرسنیک، توسط یک تقطیر تمیز و خوب از بین خواهند رفت. آلاینده های بیولوژیکی

مانند باکتری ها، ویروس ها و کیست ها نیز از بین می روند. سیستم های تقطیر مناسب مقادیر کم و متوسط بوده

وسیستم های فیلتراسیون مناسب مقادیر تولید زیاد می باشد .

خرید دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی

جهت خرید این دستگاه نیاز به شناخت قطعات و ساختار داخلی و شرکت های تولید کننده آن می باشد که در ذیل به

شکل کامل شرح داده می گردد :

– مخزن جوش ( مخزن تولید بخار ) : دستگاه های تقطیر آب با حجم کم تولید از شیشه ساخته می شوند، در حالی که دستگاه های با حجم


بیشتر تولید از استنلس استیل با پوشش های مس، قلع یا تیتانیوم ساخته می شوند .

– المنت حرارتی :

که انرژی الکتریکی را تبدیل به انرژی حرارتی نموده و باعث تبخیر آب می شود و معمولا در کف مخزن بالا تعبیه می گردد .

– سطح سنج آب :

مقدار آب مخزن تولید بخار بر روی المنت بوسیله این بخش کنترل میگردد تا همیشه آب بر روی المنت باشد .

– – شیر کنترل برقی :

ابزاری است که جریان آب به سمت محفظه بخار را به شکل مکانیکی یا الکترومکانیکی کنترل می نماید .

– کندانسور :

قطعه ای است که معمولا به شکل یک لوله مارپیچ ساخته می گردد و معمولا از جنس شیشه ، مس ، استیل می باشد .

آب سرد در داخل این لوله جریان داشته و بخار آب پس از برخورد با آن تبدیل به مایع شده و به عنوان آب تقطیر شده

در محفظه مخصوص دستگاه نگهداری می گردد .

دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی

انواع آب مقطرگیری ( تعمیردستگاه آب مقطرگیری )

دستگاههای تولید آب مقطر دارای انواع مختلف به شرح ذیل می باشند :


-یکبار تقطیر با کندانسور استیل بدون مخزن

– یکبار تقطیر با کندانسور استیل دارای مخزن


– یکبار تقطیر با کندانسور شیشه ای بدون مخزن

– یکبار تقطیر با کندانسور شیشه ای با مخزن نگهداری آب مقطر


– دوبار تقطیر با کندانسورهای استیل بدون مخزن نگهداری

– دوبار تقطیر با کندانسورهای استیل دارای مخزن نگهداری

– دوبار تقطیر با کندانسورهای شیشه ای بدون مخزن نگهداری

– دوبار تقطیر با کندانسورهای شیشه ای دارای مخزن نگهداری

تعمیر دستگاه آب مقطرگیری در انواع مختلف از برندهای ساخت ایران و دیگر کشورها

ارائه قطعات جانبی دستگاه اعم از : انواع المنت ، شیر برقی ، انواع کندانسور و ….

شرکت های تولید کننده انواع آب مقطرگیری آزمایشگاهی :

lauda آلمان ( لائودا )

Hamilton انگلستان ( هامیلتون )

GFL آلمان ( جی اف ال )

Jisico کره جنوبی ( جسیکو )

orto alresa اسپانیا ( اورتو )


جهت خرید دستگاه آب مقطرگیری و اخذ قیمت آب مقطرگیری با شماره های ذیل صفحه

تماس حاصل فرمائید .

تعمیر آب مقطرگیری – تعمیر آب خالص ساز

جهت تعمیر آب مقطرگیری نیاز به شناخت و داشتن قطعات انواع دستگاه مزبور از کمپانی های سازنده

بوده که این مرکز علاوه بر تعمیرات سیستم های تقطیر و سیستم های آب خالص ساز انواع قطعات به

شرح ذیل را نیز ارائه می نماید .

انواع شیربرقی ، انواع کندانسور استیل ، کندانسور شیشه ای ، کندانسور مارپیچ مسی ، سطح سنج آب

انواع المنت در شکل های مختلف .

انواع قطعات آب خالص ساز و فیلتر و کاتریج های مخصوص آب خالص ساز